Få flere oppdrag som ELKO Boligpartner!

En ny generasjon EBP

Nå kan flere finne deg

Funksjonen "Finn din ELKO Boligpartner elektriker" er selve kjernen i ELKO Boligpartner. Det er denne funksjonen som gjør at interesserte kunder lett finner frem og blir kunder hos deg. Nå blir du også synlig for alle som er inne på elko.no eller GLØD, det åpner for enda flere mulige kunder.

Finn din ELKO Boligpartner

Designvelger som selger

Nå har kundene dine muligheten til å komme mye nærmere den gode opplevelsen av hvordan designmateriellet fra ELKO vil oppleves hjemme hos dem. På designvelgeren kan de enkelt sette sammen kombinasjoner av produkter, farger, interiørbilder som mest mulig tilsvarer det de har hjemme.

Designvelger

Enda bedre å være ELKO Boligpartner!

Nettsiden er det viktigste verktøyet for ELKO Boligpartnere. Det er der kundene dine blir inspirert og informert, og det er derfra de tar kontakt med deg.

Nå har vi utviklet den videre. Mandag 23. november lanserer vi den nye ELKO Boligpartner-siden, med nytt innhold og nye funksjoner.

Les mer om den nye Boligpartner-siden
Få flere oppdrag som ELKO Boligpartner!

Få flere oppdrag som ELKO Boligpartner!

Som ELKO Boligpartner når du ut til flere. Vi gjør deg synlig på nett og løfter den digitale markedsføringen. Det betyr flere kunder og nye muligheter.

Dette får du som ELKO Boligpartner

GA-rapport om ELKO Boligpartner nettside. Hva er det?

Du vil i nærmeste framtid få tilsendt en Google Analytics-rapport. Den forteller om besøket på din nettside for ELKO Boligpartner.

Hva er en GA-rapport?
Vi oppgraderer Nybygg-området

Vi oppgraderer Nybygg-området

I nye boliger er det enklere å integrere el-materiell som åpner for mersalg. Vis kundene de beste løsningene på vår oppdaterte Nybygg-side, og få fart på

Oppdatert Nybygg-omåde