Black November

Black November

Den lille sorte - Det lille ekstra

På grunn av så stor oppussingstrend i Norge er utførelse og design være noe vi nordmenn er interessert i. Problemet er bare at kundene deres ikke vet om alle mulighetene som eksisterer innen el-materiell. Før nå!

Mens noen har Black Friday, sprer vi like så godt aktiviteten utover en hel måned. I hele november vil vi fokusere på det sorte designet og alle mulighetene som ligger i ELKO sine produktserier Plus og Plus Option.

Ikke alle tenker over hvordan el-materiell tar seg ut på veggen og at de kan stå i stil med resten av interiøret. Gjennom denne kampanjen vil vi gi dine eksisterende og fremtidige kunder god informasjon om designmulighetene hos Plus og Plus Option, og vise det store utvalget forbrukerne faktisk har når det kommer til nytt el-materiell. Aktiviteten vil fokusere på detaljer, design, farger og materialer.

Hva trenger jeg å gjøre for å være med? Ingenting!

Black November aktiviteten vil bli kjørt på ELKO sine kanaler, samt også på din ELKO boligpartner side. Dette vil gjøre deg som ELKO Boligpartner mer konkurransedyktig.
Vi befinner oss i en tid hvor bedrifter er avhengige av å være tilstede på digitale plattformer. Vi skal publisere relevant innhold jevnlig i aktivitetsperioden som innlegg og filmer på våre Facebooksider, og ønsker at de EBPere som har aktive Facebooksider kan dra direkte nytte av dette (de dette gjelder blir kontaktet direkte). Dere som bedrift vil da få god aktivitet på Facebook, noe som igjen skaper engasjement og interesse. Innholdet som blir publisert på din Facebookside vil kunne koble kunder direkte opp mot din ELKO boligpartnerside. Du vil også være å finne på Glødmagasinet sin ”Finn din ELKO Boligpartner”

Har du spørsmål, så ta kontakt med Christofer Nergaard. Han kan treffes på mail: christofer.nergaard@elko.no

Dette vil du få som ELKO Boligpartner

En inspirasjons-artikkel på din bedrifts boligpartnerside. I tillegg vil filmen ”Den lille sorte – Det lille ekstra” ligge som en del av artikkelen. Artikkelen vil også deles på Facebook som en inspirasjonspost.

Film: “Den lille sorte - Det lille ekstra” er tett på produkter og tekstur i materialer, og tar for seg det sorte designet. Filmen viser også bredden av designmuligheter hos ELKO Plus og Plus Option.

Illustrasjon av artikkel på skjerm

Artikkel: En inspirerende artikkel basert på “Den lille sorte” vil bli publisert på din ELKO Boligpartnerside, og bestå av både miljø- og produktbilder, samt film. Artikkelen er under produksjon og dette er kun et skissebilde.

Illustrasjon av Facebook-spredning

Facebook: Eksempler på poster som vil bli publisert på GLØD magasinets Facebookside.

Ja takk, vi vil gjerne ha flere oppdrag!

Gi oss kontaktinformasjon i feltene under, så kommer vi tilbake til deg så fort vi kan for å lage en avtale som begge parter får glede av.