Radarparet presenterer oppussingstips

Fokus i alle rom

Bright Fokus + 315 GLE dimmer = Radarpar

I år kommer vi nordmenn til å pusse opp for nesten 100 milliarder kroner. Dette må vi ta del i! Gjennom kampanjen “Fokus i alle rom” spiller vi på samspillet mellom ELKO Bright Fokus og 315 GLE dimmer. Kampanjen fokuserer på rehabiliterings- og oppussingsmuligheter, fordi ELKO Bright Fokus passer til alle husets rom.

Gjennom denne kampanjen vil dine eksisterende og fremtidige kunder få god informasjon om designmulighetene samt den optimale tilpasningen mellom ELKO Bright Fokus downlighten og 315 GLE dimmer. Disse komponentene jobber nemlig svært godt sammen og passer i alle rom. Den jobben du gjør med å bytte ut eldre halogenprodukter blir minimal siden ELKO Bright Fokus passer i eldre downlighthull i lektet tak, og kan monteres direkte mot brennbart materiale da den har sin egen innkapslings boks. Det legger til rette for en enkel, billig og rask oppussing. Informasjonskampanjen til ELKO vil ha en varighet fra midten av oktober og ut året.

Hva trenger jeg å gjøre for å være med? Ingenting!

Informasjonskampanjen vil bli kjørt på alle ELKO sine kanaler, samt også på din ELKO Boligpartner side. Dette vil gjøre deg som ELKO Boligpartner mer konkurransedyktig.
Har du spørsmål ang dette, ta gjerne kontakt med Christofer Nergaard.

Vi befinner oss i en tid hvor bedrifter er avhengige av å være tilstede på digitale plattformer. Vi skal publisere relevant innhold jevnlig i kampanjeperioden som innlegg og filmer på våre Facebooksider, og ønsker at de EBPere som har aktive Facebooksider kan dra direkte nytte av dette (de dette gjelder vil bli kontaktet direkte). Dere som bedrift vil da få god aktivitet på Facebook, noe som igjen skaper engasjement og interesse. Innholdet som blir publisert på din Facebookside vil kunne koble kunder direkte opp mot din ELKO boligpartner side. Du vil også være å finne på Glødmagasinet sin ”Finn din ELKO Boligpartner”

Har du spørsmål, så ta kontakt med Christofer Nergaard. Han kan treffes på mail: christofer.nergaard@elko.no

Dette vil du få som ELKO Boligpartner

En inspirasjons-artikkel på din bedrifts boligpartnerside. I tillegg vil filmen “Fokus i alle rom” ligge som en del av artikkelen. Artikkelen vil også deles på Facebook som en inspirasjonspost.

Film: “Fokus i alle rom” viser hvor kjapt og enkelt det er for en elektriker å montere ELKO Bright fokus i de gamle downlighthullene og viser downlighten i alle husets rom.

Filmer: “Radarparet presenterer oppussingstips” er en serie kortfilmer som fokuserer på produktfordeler ved ELKO Bright Fokus og 315 GLE Dimmer på en lett og humoristisk måte. Dette er én av fire filmer.

Illustrasjon av artikkel på skjerm

Artikkel: En inspirerende artikkel basert på “Fokus i alle rom” vil bli publisert på din ELKO Boligpartnerside, og bestå av både miljø- og produktbilder, samt film. Vi vil i tillegg oppdatere “Din ønskeliste” til “Dine forespørsler”, for å gjøre det tydligere for kunder hva de etterspør når de tar kontakt. Artikkelen er under produksjon og dette er kun et skissebilde.

Illustrasjon av Facebook-spredning

Facebook: Eksempler på Facebookposter som vi poster på Facebookprofilen til GLØD Magasinet.

Ja takk, vi vil gjerne ha flere oppdrag!

Gi oss kontaktinformasjon i feltene under, så kommer vi tilbake til deg så fort vi kan for å lage en avtale som begge parter får glede av.