ELKO Boligpartner gjør det enklere å drive mersalg

Elektroinstallatør Berg & Wigum har fått en mer effektiv arbeidshverdag siden de ble ELKO Boligpartner.

- Når vi kan vise frem produktene med en gang er det lettere å selge mer. Vi bruker sidene aktivt når vi skal vise frem forskjellige løsninger til kundene våre, forteller daglig leder Andre Forbregd.

Berg & Wigum ble ELKO Boligpartner for om lag et halvt år siden. Selskapet har solgt ELKO-produkter i fl ere år, og har mange boligoppdrag - det gjorde valget enkelt.

- Alle montørene våre har med nettbrett på jobb. Lurer kundene på hva vi tilbyr kan vi raskt vise frem nye løsninger via rehab-, nybygg- eller inspirasjonsområdet, samtidig som kundene kan se på produktene når de kommer hjem.

Tidsbesparende verktøy
Alle ELKO Boligpartnere får mulighet til å presentere de ulike områdene på forsiden av sin nettside. Symbolene glir sømløst inn i designet, og er et effektivt middel i hverdagen.

- Vi bruker mye mindre tid på administrasjon per kunde siden vi ble medlem av ELKO Boligpartner. Nå kan kundene se mulighetene med en gang, sier Forbregd.

Enklere innsalg
Han opplever også at det er lettere å selge inn designproduktene fra Plus og Plus Option-serien.

- Folk må se produktene for å forstå kvalitetsforskjellen. Enda fl ere kjøper designproduk- ter etter å ha sett dem – en grå lysbryter med ramme passer for eksempel godt inn med et kjøkken i stål. Folk ønsker stort sett fi ne produkter på områder der det elektriske materi- ellet er ekstra synlig.

Montørene hos Berg & Wigum bruker sidene primært for å vise hvordan produktene kan brukes. Forbregd selv er veldig fornøyd med hvordan samarbeidet har utartet seg.

- Jeg anbefaler gjerne ELKO Boligpartner. Nettsidene spesielt er et viktig verktøy for oss, sier han.

Ja takk, vi vil gjerne ha flere oppdrag!

Gi oss kontaktinformasjon i feltene under, så kommer vi tilbake til deg så fort vi kan for å lage en avtale som begge parter får glede av.