Selg mer designmateriell som ELKO Boligpartner

Nesten alle velger ELKO Plus eller ELKO Plus Option etter å ha sett nettsidene, sier Trude Forberg Aas hos Askestad-Aas Elektro.

Enten kunden bygger nytt eller skal pusse opp, ønsker de fleste å se produktene de velger i en miljøsetting. Nettsider med inspirerende produktvisninger er ofte avgjørende for et godt salg – det har Askestad-Aas Elektro også erfart.

- Vi ble medlem av ELKO Boligpartner for et halvt år siden. Vi hadde tenkt å lage et inspirasjonsunivers selv, men fikk integrert tre områder av ELKO da vi ble medlem. Det passet oss midt i blinken, forteller saksbehandler Trude Forberg Aas.

Kjøper mer designmateriell
Som ELKO Boligpartner får du økt synlighet på nett og bedre digital markedsføring, samt etinspirasjonsunivers for de beste boligproduktene fra ELKO: rehab, nybygg og inspirasjon.

Montørene hos Askestad-Aas Elektro bruker nettbrett eller PC på kundebesøk. Ifølge Forberg Aas brukes inspirasjonsuniverset flittig for å vise kundene hvilke muligheter de har.

- Vi bruker inspirasjonssiden og området for nybygg ofte. Sistnevnte blir presentert tidlig i byggeprosessen, slik at de for eksempel kan velge lyd- eller lysstyringssystemer før veggene lukkes. Vi ser også at vi har flere kjøpere av designmateriell siden lanseringen av inspirasjonsuniverset, sier hun.

Ingen velger bort designproduktene
Forberg Aas er storfornøyd med å ha fått skreddersydd markedsføringsmateriell. Både kunder og montører kan se hvordan produktene ser ut i virkeligheten, til forskjellige farger, møbler og stiler.

- For å si det sånn: De færreste velger bort ELKO Plus eller ELKO Plus Option etter å ha sett på sidene. Vi har fått masse gode tilbakemeldinger, og vi gir også kundene adressen slik at de kan sjekke det ut selv, sier saksbehandleren.

Hun forteller også at de har fått flere besøk på sin egen nettside siden de ble ELKO Boligpartner.

- Vi selger også mer ELKO Plus og ELKO Plus Option enn noen gang, og her har inspirasjonsområdene vært til stor hjelp. Når du er ELKO Boligpartner kan du bruke salgsmateriell tidlig i byggeprosessen, så kunden enkelt kan oppgradere standarden og se hvordan produktene ser ut i en miljøsetting. Jeg anbefaler absolutt flere å bli ELKO Boligpartner, avslutter hun.

Ja takk, vi vil gjerne ha flere oppdrag!

Gi oss kontaktinformasjon i feltene under, så kommer vi tilbake til deg så fort vi kan for å lage en avtale som begge parter får glede av.