Norges hyggeligste elektriker 2019

Nylig gikk kåringen Norges hyggeligste håndverker av stabelen, og i kategorien Norges hyggeligste elektriker stakk Kasem Youssef av med seieren.

Les om Norges hyggeligste elektriker 2019 her

Ole Kristian ble Norges hyggeligste elektriker 2018!

I regi av Mitt Anbud arrangeres jakten etter Norges hyggeligste håndverker for tredje år på rad. Ulike håndverkere fra ulike yrker blir nominert og stemt fram. I fjor gikk en av prisene til elektrikeren Ole Kristian Svarstad. 23-åringen fra Ålesund jobber i firmaet EL24 Ensiko As, avd Sykkylven som er ELKO Boligpartner. Siden ELKO er stolt sponsor av konkurransen må vi få skryte litt av fjorårets vinner.

Les om Norges Hyggeligste Elektriker 2018 her

Black November

På grunn av så stor oppussingstrend i Norge er utførelse og design noe vi nordmenn er interessert i. Problemet er bare at kundene deres ikke vet om alle mulighetene som eksisterer innen el-materiell. Før nå! Black November aktivitetet fokuserer på design og ulike kombinasjonsmuligheter hos seriene ELKO Plus og Plus Option.

Les mer om Black November her

Illustrasjonsbilde, kanaler
Illustrasjonsbilde, kanaler

Bli med på kampanjen og bli mer synlig!

Tid er penger, penger er tid. Hvis vi tar bort tid, hva står du igjen med da? Kampanjen er ferdiglagd. Synliggjør din bedrift. Bli med på ELKOs høstkampanje 2017!

Vi ønsker å hjelpe våre boligpartnere med å skape mer aktivitet, interesse og engasjement både på facebook og partnersiden til din bedrift. Derfor setter vi opp en informasjonskampanje i løpet av høsten 2017. Den har som hensikt å engasjere og tiltrekke seg eksisterende og nye kunder.

Kampanjen vil bli publisert på din bedrifts Facebookside, hvor folk vil bli sendt direkte til partnersiden som tilhører din bedrift. Der vil de ha mulighet til å lese mer om kampanjen, finne inspirasjon og lagre produkter som forespørsler, samt kontakte dere direkte. Boligpartnere som ikke har Facebookside, vil også få kampanjene direkte på sine partnersider, med det samme innholdet.

Bright Fokus + 315 GLE Dimmer = Radarpar

I år kommer vi nordmenn til å pusse opp for nesten 100 milliarder kroner. Dette må vi ta del i! Gjennom kampanjen “Fokus i alle rom” spiller vi på samspillet mellom ELKO Bright Fokus og 315 GLE dimmer. Kampanjen fokuserer på rehabiliterings- og oppussingsmuligheter, fordi ELKO Bright Fokus passer til alle husets rom.

Les mer om kampanjen her

Illustrasjonsbilde, kanaler
Få flere oppdrag som ELKO Boligpartner!

En ny generasjon EBP

Nå kan flere finne deg

Funksjonen "Finn din ELKO Boligpartner elektriker" er selve kjernen i ELKO Boligpartner. Det er denne funksjonen som gjør at interesserte kunder lett finner frem og blir kunder hos deg. Nå blir du også synlig for alle som er inne på elko.no eller GLØD, det åpner for enda flere mulige kunder.

Finn din ELKO Boligpartner

Designvelger som selger

Nå har kundene dine muligheten til å komme mye nærmere den gode opplevelsen av hvordan designmateriellet fra ELKO vil oppleves hjemme hos dem. På designvelgeren kan de enkelt sette sammen kombinasjoner av produkter, farger, interiørbilder som mest mulig tilsvarer det de har hjemme.

Designvelger

Enda bedre å være ELKO Boligpartner!

Nettsiden er det viktigste verktøyet for ELKO Boligpartnere. Det er der kundene dine blir inspirert og informert, og det er derfra de tar kontakt med deg.

Nå har vi utviklet den videre. Mandag 23. november lanserer vi den nye ELKO Boligpartner-siden, med nytt innhold og nye funksjoner.

Les mer om den nye Boligpartner-siden
Få flere oppdrag som ELKO Boligpartner!

Få flere oppdrag som ELKO Boligpartner!

Som ELKO Boligpartner når du ut til flere. Vi gjør deg synlig på nett og løfter den digitale markedsføringen. Det betyr flere kunder og nye muligheter.

Dette får du som ELKO Boligpartner

GA-rapport om ELKO Boligpartner nettside. Hva er det?

Du vil i nærmeste framtid få tilsendt en Google Analytics-rapport. Den forteller om besøket på din nettside for ELKO Boligpartner.

Hva er en GA-rapport?
Vi oppgraderer Nybygg-området

Vi oppgraderer Nybygg-området

I nye boliger er det enklere å integrere el-materiell som åpner for mersalg. Vis kundene de beste løsningene på vår oppdaterte Nybygg-side, og få fart på

Oppdatert Nybygg-omåde