Slik får du downlights i alle rom

Med radarparet Bright Fokus og 315 dimmer kan du montere justerbare downlights selv i tynne tak.

Downlights gir godt lys uten å ta opp plass

At downlights er populært er enkelt å forstå. De gir godt lys uten at de blir dominerende. Bright Fokus egner seg i alle rom, og kan like godt installeres i gangen og stua som på kjøkkenet, badet eller soverommet.

Ekstra plasseringsvennlige

ELKO Bright Fokus er downlights som bruker LED-pærer. Dette har flere fordeler. For det første utvikler pærene vesentlig mindre varme. Faktisk kan Bright Fokus monteres direkte i brennbart materiale, uten behov for beskyttende kapsling.

For det andre er bygghøyden på så lite som 34 millimeter! Dette gjør Bright Fokus meget plasseringsvennlige, og du kan faktisk montere lampene i 1” lektet tak.

For det tredje er LED-pærer svært energieffektive. Bright Fokus-downlights trekker kun 7W, og gir et varmt og behagelig lys.

Full kontroll med dimmer

At LED-pærer ikke kan dimmes er myte. Kombinerer du Bright Fokus-downlights med en 315 GLE-dimmer får du tvert imot full kontroll på lysstyrken. Å kunne justere hovedlysene er veldig kjekt uansett hvor du befinner deg i huset. En grundig gulvvask stiller tross alt helt andre krav til lyset enn en rolig filmkveld i sofakroken. Med radarparet Bright Fokus og dimmer er du alltid beredt for begge deler.

Relatert

Kontakt oss

Søbstad Elektroengineering AS