Nå skal den lille sorte opp på veggen

Gi interiøret ditt et løft med el-materiell i klassisk, sort utførelse.

Nordmenn bruker mest penger på oppussing av alle i Europa. I fjor passerte vi faktisk over 70 milliarder kroner, og av dem ble rundt 40 milliarder brukt på estetikk.

Det er ingen tvil om at vi liker å ha det fint rundt oss, og vi er over middels opptatt av å følge interiørtrendene. Fra og med denne høsten er det sort som gjelder.

Gjør lysbryteren til en del av interiøret

Sorte detaljer finner veien inn i nordiske hjem fordi fargen er tidløs og stilren, og derfor har vi laget en egen serie med sorte produkter i ELKO Plus-design.

Lysbrytere og dimmere kan mer enn bare å styre lyset. Med design for den kresne er 316 GLED-dimmer også med på å heve totalinntrykket av boligen. Dessuten kan en dimmer med dekorativ lysring gjøre det enklere å finne bryteren i vintermørket.

2_miljobilde_black_november

Teknologi og design i førersetet

Norske boligeiere er også opptatt av å følge den teknologiske utviklingen, og stadig flere velger et smarthus av typen ELKO Smart Home. Med et smarthus får du et mer funksjonelt hjem som også bidrar til å senke strømutgiftene dine.

Brannsikker lading av mobilen

I ELKO Plus-serien finner du naturligvis også stikkontakter i samme design og farge som bryterne. Neste gang du pusser opp kan det imidlertid være greit å ta med veggmonterte USB-kontakter i vurderingen. Dette er nemlig et brannsikkert alternativ til de tradisjonelle laderne som ofte blir stående i veggen når de ikke er i bruk.

En god termostat øker komforten

ELKO Super TR gjør jobben som både termostat og regulator, og styrer temperaturen på varmekablene så vel som de elektriske ovnene. Den lille, sorte termostaten kan du stille inn med både døgn- og ukeprogram, men den tar seg også av boligen når du er på ferie.

Super TR sørger for at du får en lavere strømregning samtidig som den ser bra ut. Den passer nemlig inn i alle rammene fra ELKO Plus Option-serien, så du velger selv om den skal være omgitt av glass, stål eller skifer – akkurat som resten av produktene fra ELKO.

Relatert

Kontakt oss

Sør Installasjon AS